Dorpsmiddag

‘Ik doe ook aan sport,’ zegt Klaas. Hij wijst naar het hapje in zijn flink beringde vingers. ‘Bitterbal!’ Hij gooit de bal omhoog en probeert hem met zijn mond op te vangen. Vroeger, toen de hoeren nog maagd waren, ging hem dat beter af. Als de bitterbal op de grond half te pletter slaat lacht hij, een aanzienlijk deel van zijn buik bungelt ondanks zijn bretels onder zijn shirt vandaan.

Voor de bar bevechten twee op elkaar gelijkende jongetjes elkaar. De kartonnen bitterbaldozen fungeren daarbij als bokshandschoenen. Kyano, niet voor niets drieënhalve minuut ouder dan Davey, stopt als hij Klaas’ bitterbal op de vloer opmerkt. Niet werkelijk behendig schudt hij de dozen van zijn handen en grijpt naar de bitterbal, die hij vervolgens snel en door zijn vader achter de tap ongezien in zijn mond stopt. Intussen heeft Davey zich opgemaakt voor de genadeklap.

Sjraar slaat het tafereel gade vanachter de fruitautomaat. Uit zijn broekzak haalt hij een hand Werther’s Original, die hij vannacht thuis al uit hun plasticje gewikkeld heeft. Hij gooit ze allemaal in zijn mond en begint te kauwen. De verzekering zal de schade wel dekken – en zo niet, dan niet.

Recht boven de fruitautomaat ligt Sylvia huilend in bed. Kevin noemde haar vanochtend een schurftkut en een zeikdweil. Hoewel ze het, zeker betreffende dat laatste, eigenlijk met hem eens is, gaf ze dat natuurlijk niet toe. ‘Eruit!’ riep ze, ‘eruit godverredomme!’ Tot haar verbazing ging hij, en nu heeft ze niemand meer.

Kevin staat intussen voor het rek met gedroogde pasta. Hij kiest voor de gekleurde fusilli, want dat vindt hij gezellig. Het is tenslotte een feestdag! Als hij zijn boodschappenlijstje heeft afgewerkt, raast hij voor het eerst niet stiekem op zijn scooter richting het huis van zijn Kelsey. Hij gooit de fusilli zo enthousiast op het nepmarmeren keukenblad dat de verpakking scheurt, een enkele wokkel rolt op de grond. Hun tongen dansen een kort maar vlammend moment. ‘Eerst gaan we eten, en dan doen we een biertje in de kroeg,’ stelt hij ten slotte voor, en ze stemt nog in ook.
Dat wordt neuken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s