Projecten

De Optimist

In maart 2022 verscheen het verhaal ‘Alles was zacht’ van Toons hand bij literair-cultureel digitaal tijdschrift De Optimist. Het verhaal is hier te lezen.

Veldeke

Maandelijks schrijft Toon een column voor Veldeke, de organisatie die Limburgse Taal en cultuur promoot. Zijn teksten zijn in het Nederlands en in het Sittards (vertaling Phil Schaeken) te lezen via deze link.

Office á la Carte

Elke maand schrijft Toon voor het kantoorplatform Office a la Carte een column voor waarin het kantoorleven centraal staat. Zijn bijdragen zijn hier te lezen!

Loestere.nl

Toon sprak een aantal in het dialect gesproken columns in voor de website Loestere.nl, een website die de ouderen de coronacrisis door moet helpen. Hier te beluisteren!

Partimento

Eens in de maand leest Toon in het radioprogramma ‘Partimento’ van streekomroep Bie Os een column voor. Elke eerste zondag van de maand van 12:00 tot 13:00!

Quant Magazine

Eens in de twee maanden verschijnt een column van Toon in Quant Magazine, dat gratis wordt verspreid op tal van plekken in de gemeente Sittard-Geleen.

Virusverhalen

Tijdens de coronacrisis verscheen het verhaal ‘Meer dan twintig uur per dag’ van Toon op online platform ‘Virusverhalen’. Klik hier om het verhaal te lezen!

Write Now!

Toon stond zowel in 2019 als in 2020 in de finale van jongerenschrijfwedstrijd Write Now!. Lees zijn bijdragen hier (voorronde 2019), hier (finale 2019), hier (voorronde 2020) en hier (finale 2020).